zaterdag 12 juli 2014

TAG : Firsts


Hi there! super lang hoorden jullie niets van mij. Ik zat in de afrondingsfase van mijn eerste jaar van de opleiding, ben momenteel bezig met mijn rijbewijs en verder. Tsja, misschien wel gewoon vergeten.

VeraCamilla heeft er een van online staan, en nog een heleboel meer. Firsts. Oftewel eerste keren en deze benoemen zij in een TAG. Een leuke manier om iedere blogger toch nog een stukje beter te leren kennen.


Mijn eerste beste vriend.

Pfoee, dan moet ik even goed nadenken! ik had hier in de buurt altijd een vriendinnetje waarmee ik veel optrok, Michelle was haar naam. Ik herinner mij haar uiterlijk niet meer precies, maar wel dat we altijd vele plezier hadden samen. Uren lang slakken zoeken in de bosjes (tsja als kind vind je dat niet vies) en hazelnoten zoeken op het pleintje die we daarna ook echt opaten.

Read+My+Lips++HQ+PNG.png (500×500)

Mijn eerste CD die ik ooit kocht.

Ik luisterde vroeger veel naar k3 en daar had ik dan ook mijn eerste CD's van. Toen ik wat ouder werd vond ik Sophie Ellis bextor en verzamelalbums van Hitzone helemaal te gek, of luisterde met mijn zus naar de Spicegirls. Tegenwoordig koop ik regelmatig CD's maar heb een hele andere smaak gekregen.


Eerste celebrity crush.

Ik geloof dat dat Hugh Grant was, maar echt een duidelijke herinnering heb ik niet. Ik kijk nu nog steeds graag naar Hugh Grant.


Eerste huisdier.

Een cavia, gevolgd door een heleboel meer. Momenteel heeft mijn zus er ook nog twee die hier thuis wonen.

Classys
Eerste gadget :

Een Walkman waar je van die casette bandjes in kon doen, ik kreeg deze van mijn opa en oma. Later kocht ik een discman, hiermee kun je onderweg cd's luisteren. Tegenwoordig luister ik alle muziek op mijn telefoon. Hier kunnen zoveel liedjes op als je wilt, dat was vroeger wel anders ;-)

31 Struggles Kids Today Will Never Understand
Eerste grote aankoop :

Ja, dan kom ik toch weer terug op die discman. Toen ik jonger was was 100 euro voor mij enorm veel geld, ik moest al mijn verjaardagsgeld er echt voor weg leggen. Dus dat was ook mijn grootste aankoop. Als ik naar de periode daarna kijk is de duurste aankoop, op mijn studieboeken en laptop na, mijn telefoon. Deze kostte 250 euro.


Eerste blogpost :

Een welkoms blogpost en daarna een beauty blogpost, volgens mij met een revieuw over make-up. Deze posts zijn al verwijderd omdat ik deze blog destijds opnieuw ben gestart.


Eerste make-up product :

Dat was, en dat weet ik zeker. Een oogschaduw! ik geloof van maybeline, dream mouse oogschaduw ofzo. Best wel een dure die ik daarna gewoon heb weggegooid omdat ik hem oud vond. Ik gebruikte eigenlijk nooit geen make-up en begon het pas op mijn 16e interessant te vinden.


1 opmerking: