dinsdag 27 augustus 2013

Selfies

Cute girl :D <3'Er zijn wel degelijk optie's.


Vandaag wil ik het graag met jullie hebben over het maken van selfies. Een selfie is een foto die je van jezelf maakt. Vaak zie je op een selfie nog een stuk van je arm of je kunt op een of andere manier duidelijk zien dat de foto zelf is genomen. Maar hoe kun je zo'n foto dan mooier maken en dit soort dingen weghalen?

Een eenvoudige manier is de foto bijsnijden. Je snijd hem net zo ver bij als mogelijk. Het moet wel mooi blijven, Je kunt natuurlijk geen half gezicht weg gaan snijden. Als je dit doet zorg je dat de aandacht wat minder wordt afgeleid naar een arm of iets anders wat tenslotte bijzaak is.


Een andere optie is opletten met het nemen van de foto. Je kunt hierbij een handig hulpmiddel gebruiken zoals een spiegel. Als je dan de camera op jezelf richt kun je in de spiegel zien hoe de foto wordt. Je kunt hierbij alert zijn op je armen door de foto wat verder in te zoomen en dergelijke. Hiermee voorkom je het probleem direct.

De laatste optie die er is, Is werken met een statief. Je kunt deze bij verschillende winkels kopen. Een statief is een mooie oplossing omdat het dan lijkt alsof de foto is genomen door iemand anders. Het ziet er professioneler uit en is voor jezelf ook een stuk prettiger om mee te werken.

Wat vinden jullie mooie selfies? Maken jullie vaak selfies?
Untitled

Geen opmerkingen:

Een reactie posten