zaterdag 19 oktober 2013

FotoReportage : In het park.

' Gewoon eens buiten.

Hoi allemaal. Ik keek net op mijn pagina en zag dat mijn bericht van vrijdag gemarkeerd stond als donderdag. Een beetje gek dus, Maar ik heb gister wel gepost.

Afijn. Het is vandaag zaterdag. Ik maak mijn foto's en tutorials altijd binnen in het huis. Ik wilde wel eens naar buiten. We hebben hier een parkje in de buurt. Niet zo heel bijzonder, En het water is vies. Toch heb ik mijn camera ingepakt en het een en ander vastgelegd voor jullie. Als jullie zo'n fotoreportage leuk vinden zal ik dit vaker gaan doen.

Ik begon mijn tochtje op de fiets door even om te fietsen. Ik moest wat weggooien. Ik let er eigenlijk nooit op maar deze uit te hand gelopen klimop heeft wel iets moois. Hij is echter te rommelig en moet nodig gesnoeid worden. Ik denk als we op de buurman moeten wachten dat dat in 1000 jaar niet gaat gebeuren.
De eerste foto die ik maakte was deze. Zoals je ziet is het water erg vies. Als je een baaldag hebt kun je hier wel eens lekker wandelen of fietsen. Ik maak er eigenlijk nooit gebruik van. Je hebt in deze stad veel mogelijkheden omdat er veel parkjes zijn. Als je in zo'n park bent zou je bijna vergeten dat je in een grote stad bent. De tijd lijkt er wel stil te staan. Dat vind ik zo mooi. De heerlijke rust en de vogels die de lucht kleuren.
Het water dat je ziet loopt door het hele park. Ik vind de weerspiegeling over het water wel een pluspunt.
Ik ging nog even langs bij de ezeltjes. Ze maakten vrolijke geluiden en keken me zelfs aan! Deze ezel staat er ook echt wonderschoon op haha.
Dat zwaantje stond even te kijken van mijn camera.
Kom maar over de brug. Prachtig om op zo'n brug eens een fotoshoot te houden met iemand of voor iemand. Dat lijkt me erg leuk om te doen!
Zelfs simpele voorwerpen, Verdienen soms een foto.
Er lijden verschillende wegen naar Rome.
Hoi voetjes. Fijn dat jullie er nog zijn.
Achter het park zie je de eerste flats alweer. Daar begint het drukke stadsleven al meteen.
Langs de kant van de weg.
Alles per fiets.
In the end, There's a house.
De lucht tekende een prachtige deken boven mijn hoofd.
Ones there was an tree.
Afscheid nemen van de ezeltjes.


Leuk zo'n reportage? Laat het me weten!
2 opmerkingen:

  1. Dat is net iets anders dan binnen zitten dan heb je frisse lucht super mooie foto gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zo door het park rond te dwalen. Je foto's zijn zeer geslaagd! Ik heb een leuk idee van je omgeving. De plaatsen waar je graag komt.

    BeantwoordenVerwijderen