vrijdag 4 oktober 2013

Lifestyle

'O New York.

Zoals beloofd vandaag de lifestyle post met persoonlijke foto's. Mijn werkplek en bij elke foto een beschrijving. Ik hoop dat jullie dit ter afwisseling leuk vinden.

Dit schilderij hierboven heb ik gewoon van de action. Toch vind hem super mooi. Hij past mooi bij mijn kamer en de kleuren komen terug in het behang. Daarnaast heeft het iets persoonlijks omdat ik er van droom om ooit naar New York te gaan. Het lijkt me een prachtige plek, En ik vind dit schilderij mooi bij dat beeld passen.


Toen ik een nieuwe kamer kreeg kreeg ik deze sidetable van mijn ouders cadeau. Hij komt van de Kwantum en was 100 euro geloof ik. Ik vind dat wit prachtig. Al mijn meubels zijn wit en ik vind deze table echt prachtig omdat je er zoveel op kwijt kan. Bovenop heb ik vooral creatieve spulletjes zoals mijn sieraden boompje, Mijn sieradenbranden en een klein deel van mijn nagellakjes.


In mijn kamer vind je veel uiltjes. Ik heb houten uiltjes, een raam hanger, kettinkjes en deze pot. Ik bewaar hier mijn lader in en mijn computer snoertje van de telefoon. Ik vind deze pot heel erg leuk. Ik weet niet meer hoe duur deze was maar ik weet wel dat deze te koop is bij de xenos in verschillende kleuren.

Deze leuke kapstok komt van de Ikea. Ik vind de nostalgische haken erg mooi. Ik heb aan deze kapstok jurkjes en schorten voor het bakken hangen.
Deze grote plank is speciaal voor mijn tassen. De plank is gekozen op kleur en zoals je ziet past dat precies bij het behang. Op deze plank staan een heleboel tassen en ik vind dat het erg erg netjes uit ziet zo.

Deze mand heb ik pas geleden aangeschaft. Hij komt van de xenos en was 7 euro. Ik heb hier mijn cosmogirl abonnement inzitten. Helaas patste niet alles er meer in dus ik heb een gedeelte opgeruimd.

Dit is mijn boekenkast. 1 van de favoriete aanzichten in mijn kamer. Hij moet altijd netjes zijn van mezelf haha. Er staan meer dan 100 boeken in en ik vind het er heel tof uitzien met de nieuwe indeling.

Ik koop veel bij de xenos en de action. Deze roos komt ook van de xenos. Ik heb in mijn kamer een aantal kunstbloemen om de boel op te leuken. Ook heb ik her en der kaarsen en geurkaarsen staan.

Ik heb een hoogslaper. Mijn vader heeft deze zelf gebouwd en het bestaande bed er bovenop gezet. Ik vind het erg mooi. Hij heeft alle kanten behangen en daardoor is het een geheel geworden met mijn slaapkamer. Ik heb het niet gedaan omdat ik graag een hoogslaper wou, Maar om ruimte te besparen. Dankzij deze combinatie is dat goed gelukt.
Dit is mijn werkplekje. Op het moment dat ik deze foto maak ben ik beneden bezig met het huiswerk en staat mijn laptop hier niet. Ik zit hier heel veel om huiswerk te maken en items te schrijven. Dit is echt min werkplekje.

Een leuk detail op mijn bureau. Mijn verfkwasten in een beker met sierzand.


Een laatje uit mijn make-up ladekast. De palette lade. Onder de grote pallets liggen allemaal kleinere pallets.
Als eennalaatst dit karretje. Hij is al heel oud en werd vroeger gebruikt voor mijn sokken. Tegenwoordig gebruik ik het voor mijn grote voorraad insteekhoezen, snelhechters, mapjes en papier.

Als laatst deze mand. Deze mand heb ik al heel lang en er heeft enorm veel ingezeten. Toch vind ik dit nog het mooist tot nu toe. Ik heb hier al mijn schoolspulletjes in liggen. Het ligt netjes, ziet er mooi uit en ik kan er altijd bij.

Wat vonden jullie er van om een keer lifestyle op dit blog te treffen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten