zondag 10 november 2013

Blog your dreams Tag

' Blog your dreams.

Hoi allemaal. Vandaag wil ik een nieuwe Tag de wereld in brengen. De Tag : Blog you dreams. Als spreuk bestaat ie allang, maar als tag niet. Bij Tag hoort meestal een lijstje met vragen. Ik bedacht ze voor jullie, en bijt het spits af door ze te beantwoorden.


1. Hoe begon je met bloggen & Waarom was dat? :

Ik begon een hele tijd geleden met bloggen. Wanneer kan ik niet meer terugvinden. Oorspronkelijk was dit een beautyblog. Ik volgde de menigte en omdat ik vaak naar Blogs van VeraCamilla en Teskuh kijk, ging ik dit nadoen. In het begin vond ik dit wel leuk, maar later waren de onderwerpen op. Ik realiseerde me dat ik een blog moest maken met iets eigens. Ik hield de naam CreativeSanne, maar gaf er een nieuwe betekenis aan. Ik ben dit blog gestart omdat fotografie echt een hobby is vond ik dat mijn blog ook daarover moest gaan. Ik wilde de onderwerpen verschillende vlakken laten raken. Zodat jullie er echt wat aan hebben, maar soms ook mijn verhaaltjes kunnen lezen met een lekker kopje chocolademelk bij wijze van spreke.

2. Hoe vind je de omvang van je blog? Vind je dat deze blog veel bekeken wordt?

De omvang van deze blog is erg klein,. Het is natuurlijk ook een blogger en niet te vergelijken met een .nl blog. Ik vind het niet zo erg, alle ideeën beginnen sowieso klein. Soms zou ik het wel leuk vinden om wat meer reacties en ideeën binnen te krijgen, maar ik doe het er mee. Bovendien vind ik het idee dat een iemand mijn blogs waardeert al meer dan de moeite waard.

3. Wat vind jij van belang voor een goede blog?

Een goede blogger is eerlijk en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Daardoor heeft een eerlijke blogger ook eerlijke volgers. Een goede blog is overzichtelijk en snijd goede onderwerpen aan.

4. Op welke punten vind jij dat je je blog nog kunt verbeteren?

Op sommige vlakken mag ik wat meer extra uitleg geven, variaties en misschien iets andere uitleg schermen. Ik probeer mezelf hier nog verder in te verbeteren.

5. En als allerlaatst. Blog you Dreams. Wat droom jij voor de toekomst?

Dat ik een eigen .nl blog krijg met enorm veel bezoekers natuurlijk. Ik hoop ook dat ik mezelf kan vebeteren en dat ik misschien later een eigen fotostudio heb en wat meer mogelijkheden om mijn foto's te maken en samen te stellen op professioneel niveau.

Neem deze tag over als je wilt. Ik ga vanaf nu vaker persoonlijke dingen posten hier.

2 opmerkingen: