vrijdag 13 december 2013

Een dagje fotoshooten

' Het is weer zo ver.

Hoi allemaal. Het was weer even stil hier. Gister maakte ik een paar foto's, gewoon voor de lol. Vandaag voeg ik daar wat foto's aan toe. Ik vind de foto's mooi gelukt. Kijk met me mee in een paar stappen!

De foto hierboven heeft voor mij iets romantisch. Met die sterretjes lijkt het kerst, met die Roos en die krullen lijkt het een romantische foto. Een aparte maar leuke combi vind ik zelf.


De foto zag er voor mij een beetje rouw uit. Serieus kijk ik er. Daarom zacht ik gelijk aan zwart wit met een edgy randje. Ik zou hem niet zo snel gebruiken als profielfoto, omdat ik niet zo blij kijk.


Deze foto vind ik niet zo professioneel overkomen als de rest. Misschien omdat ie is gemaakt voor dat ik ging slapen. Hij is opzich door het roze wel schattig geworden.

Dit vind ik een van de mooiste foto's. Ik lach er op een goede manier. Het wil nog wel eens nep lijken, maar hier is dat totaal niet het geval. Ik vind deze foto erg mooi en zou zo in een portfolio kunnen.
Deze foto is weer wat serieuzer. Toch vind ik hem minder triest. Misschien door dat er nog kleur in zit. Ik vind deze foto ook erg leuk. Al geef ik de voorkeur wel aan lachende foto's


Deze foto is vrolijk, en ook een beetje gek vind ik. Precies zoals ik ben. Ik vind de kleurtjes er door heen goed passen. 
Dit is de laatste foto. Ik heb veel meer foto's gemaakt, toch ben ik vaak kritisch en kies ik er maar een paar uit. Ik vond deze wel leuk omdat deze uit een andere hoek is gemaakt dan de rest. 

Alles is bewerkt met Pixlr. Daarom heb ik het ook een beetje gedaan, zodat jullie de mogelijkheden kunnen zien van deze website. Benieuwd hoe het werkt? Klik eens op het kopje 'Bewerken' In het thema menu. Pixlr is erg leuk en helemaal gratis!

1 opmerking:

  1. Je moet wel eens je best doen, om goed op de foto te komen. De foto die jij het mooist vindt, vind ik ook prachtig. De laatste vind ik ook heel apart. Ik denk niet alleen door de hoek waar uit hij genomen is, maar ook de ongedwongen natuurlijke oogopslag. Leuke post Roos.

    BeantwoordenVerwijderen