zondag 1 december 2013

Sweater weather TAG


Vandaag spotte ik deze TAG bij Quinta van Beautyshon. Ik heb al een tijdje niks van me laten horen. Daarom nam ik de TAG over.

1. Wat is jouw favoriete geur op het gebied van kaarsen? 

Het allerlekkerst vind ik zoete geuren. Bosvruchten of berry's. Ik hou ook wel van rozen. Ik heb twee geurkaarsen op mijn kamer met toevallig wild berry's. Een van ikea en een van action. Deze is toch ook wel favoriet.

2. Koffie, thee of warme chocolademelk?

Moeilijke keuze. Koffie houd me wakker en geconcentreerd, thee vind ik ook lekker en chocolademelk is voor de speciale momenten. Als ik puur naar de winter maand kijk, vind ik chocomelk daar wel het beste bij passen.

3. Wat is de mooiste herfst herinnering die je hebt?

Mijn mooiste herfstherinnering? Hmm moeilijk. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan de afgelopen tijd! Ik denk toch wel de ladiesnight, het etentje met de klas en het eerst krijgen van mijn studiefinanciering. 

4. Welke make-up trend heeft jouw voorkeur?

Ik heb niet echt een voorkeur. Ik let ook niet zo op de trends en maak meestal mijn eigen trends. Ik hou wel van lekker opvallende kleuren oogschaduw die matchen bij mijn outfit. Is dat een trend?

5. Beste herfst geur? 

De beste herfstgeur is voor mij een warme geur met een soort hout- geur. Ken je die geuren die je gelijk al doen denken aan de kerst? met kaneel enzo? Doe mij dat in de herfst ook maar! Kan ik me al vast verheugen op kerstmis :)

6. Beste Thanksgiving eten?

Thanksgiving vieren wij natuurlijk niet. Met kerst vind ik gourmetten altijd erg geslaagd! Lekker eten alsof de tijd even stil staat.

7. Hoe ziet het Herfst weer eruit waar jij woont?

Een heleboel bladeren op de grond, kale bomen en vegen tot dat je neer valt terwijl het totaal geen zin heeft. De bladeren waaien altijd in het stukje bij de voordeur. Behalve irritant heeft het ook wel een mooie kant.


8. Meest gedragen Sweater?

Een lekkere warme trui van bijvoorbeeld wol met een schattig printje of met een lekkere pluis erop.


9. Must have nagellak voor de herfst?

Donkere kleuren zijn erg mooi in de herfst. Toch draag ik van alles, ongeacht het seizoen. Dus ook zachtroze kan prima.


10. Voetballen of in een berg bladeren springen?

Ik spring wel in die berg met bladeren! Erg doelloos maar wel grappig.


11. Skinny Jeans of Leggings? 

Skinny jeans vind ik erg onprettig. Nou heb ik er ook nooit echt moeite voor gedaan maar toch. Ik hou van wat wijdere broeken. Doe mij dan maar een legging.

12. Laarzen of Uggs?

Ik heb uggs en vind ze wel leuk. Ze passen echter niet overal bij en willen nog wel eens afzakken. Daarom kies ik voor laarzen.

13. Is pumpkin spice latte de hype waard?

Toen ik dit las dacht ik : Uhmm wat? Ik ken dit dus niet haha. Ik hou wel van koffie, dus als het lekker is misschien wel.


14. Favoriete herst tv-show?

Geen idee. Ik kijk zeer weinig televisie.15. Welk liedje brengt jou in de herfst sferen?

Wouter Hamel- Breezy. Doet me denken aan de windvlagen in de herfstmaand. Snappen jullie de vergelijking? haha.

2 opmerkingen:

  1. Superleuk dat je hem van me overgenomen hebt! En superleuk je antwoorden. Je maakt het levendig en een leuk verhaaltje van! xx

    BeantwoordenVerwijderen