dinsdag 20 augustus 2013

Fotograferen met zwart wit

La-persienne | via Tumblr'Lets have a beer'.


Fotograferen met zwart wit. Het kan zo ontzettend leuk zijn! Het voegt een oud randje toe, Aan een foto die gister kan zijn gemaakt. Soms kun je het zelfs al op de camera instellen, Zodat je het op de computer al niet meer hoeft te doen.

Zwart wit is een begrip in de fotowereld. Bijna elke site, Van instagram tot Photobucket, Photoshop en photofiltre ze kunnen het allemaal toepassen op wat dan ook.

Sommige mensen vinden het zinloos. Waarom kleuren uit een foto verloren laten gaan? Maar soms is het gewoon mooier, luid daarop het antwoordt. Kleur kan een foto mooi maken, Maar zwart wit kan een foto compleet maken. Dat hangt er net van af met wat voor een foto je te maken hebt.

Met een simpel programma als Photofiltre is het net zo makkelijk toe te passen. Gewoon gratis te downloaden voor op je computer. Ik heb hieronder een voorbeeldje gemaakt voor jullie :Na deze klik, Hebben we al het volgende resultaat :


Het is eigenlijk gewoon Té simpel. Alleen nog opslaan, En dan issie voor jou. Probeer het ook eens. En voeg wat zwart wit toe in jou leven.


Dear Greatings. Rosanne Judith.

2 opmerkingen: