woensdag 14 augustus 2013

Oude herinneringen

Het was als de dag van gister'. 


Nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. Eens terug kijken bij je oude passie. Waar je verslaafd aan was, wat je elke dag deed. Voor mij was dat website's bouwen, kletsen met anderen en de hele dag zoeken naar het perfecte plaatje of de achtergrond die daar bij moest passen.

Nu een paar jaar later, kwam het ineens in mij op. Ga daar weer eens kijken, doe het alsjeblieft. En ja hoor, ik deed het. Ik begon op de chatbox en ben nu eigenlijk al een halve dag aan het kletsen. Dat het zo leuk kon zijn, wist ik niet.

Toch voelt het anders. Mijn laatste keer dat ik er was, moet zeker 2/3 jaar geleden zijn. Toen heb ik immers voor het laatst iets geplaatst. Vanaf die dag vergat ik alles.

En nu is het toch weer leuk. De perfecte foto opzoeken, het bewerken en delen met anderen. Misschien moet ik toch maar weer eens vaker met dit soort dingen bezig,

Het was als de dag van gister, dat ik voor het laatst brabbelde over mijn kerst aankopen. Alleen doe ik dat nu meer in filmpjes vorm. Maar typen is toch net zo leuk?

Dear greatings. Rosanne Judith.

3 opmerkingen:

 1. Je verhaal spreekt me bijzonder aan. Je kan wel bedenken waarom. Ik ben blij je te hebben leren kennen in de chat waar we elkaar tegen komen. Het blijkt me uit alles dat je een ontzettend lief mens bent. Eentje om van te houden. Aardig, creatief en sociaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Echt super lief dat je dat zegt!
   Ik ben ook ontzettend blij met al die lieve mensen die ik er bij heb leren kennen (:

   xx

   Verwijderen