maandag 23 december 2013

Winactie : Take a smile.

' Schrijf je nu in!

Hoi iedereen. Voor een tijdje geleden zette ik op mijn andere website een winactie op. Deze sloeg helaas niet zo goed aan. Nu hoop ik door wat reclame alsnog een leuke winactie te kunnen doen, met veel inschrijvingen!

Wat kun je winnen?

Dit setje superschattige magneten! Voor elke stemming een andere magneet! Vrolijk je memo bord dus flink op met deze coole magneten van D&F!

Wat moet je doen om kans te maken? :

- Schrijf hieronder in de comments dat je mee wilt doen en schrijf eventueel je email adres eronder zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
- Stuur in je comment een zelfgemaakte foto met een emotie. Dit mag zijn met gezichtsuitdrukkingen, maar ook met een voorwerp. Je foto moet wel echt zelfgemaakt zijn, anders telt je deelname niet mee!
- Deel deze winactie met je vrienden!
- Volg mijn social media zoals Instagram en Facebook!


Deze winactie loopt tot 23 Januari, zijn er dan nog niet voldoende inschrijvingen wordt de winactie verlengd. De winnaar wordt gemeld in een apart artikel op CreativeSanne. Ook zal de winnaar bericht ontvangen.

2 opmerkingen:

  1. Ik doe mee. Ik ga proberen een mooie emotie te vangen met mijn mobiel. Mijn fotocamera is helaas bijna overleden. Dus dat wordt moeilijk. Maar moeilijkheden zijn er om overwonnen te worden toch?

    BeantwoordenVerwijderen